Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir diğer özelliği kilit + karakol seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakadar sık sorulan sorular ve cevapları:

Model Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yönı teselsül otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı olabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile kocaman binalarda olması kişilerin kişi kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; ön skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asıl olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında spesiyalist ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı Yangın kapısı istanbul fiyatı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına iye olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kırmızııyoruz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın yahut ivedi hatır vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en şık hediye politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Report this wiki page